Anmeldelserne fra kunder og kursister

KURSUS
(Videoen er tekstet)

Udtalelse fra Carina Rosendahl, CarinaRosendahl.dk

Ohoyland

“TEKSTER OG MASTERCLASSES

Jeg er SÅ glad for at bruge Pernille - hun rammer bare altid plet.

Jeg har både brugte hende til at skrive og til at holde masterclass, og hun leverer bare altid - hun er skarp, sjov, underholdende og topprofessionel.

Samarbejdet er en kæmpe fornøjelse, hun sætter sig ind i min forretning, griber mine idéer og så forstår hun virkelig at ramme mine kunder - og jeg elsker bare, at hun altid er klar med input og nye idéer.

Jeg har anbefalet Pernille til mange af mine kunder - og gør det fortsat - for hos hende er jeg aldrig i tvivl om, at de får en god oplevelse”

MajaLykke.dk

Ohoyland

“TEKSTER

I min kommunikation virksomhed har jeg et stort behov for Pernilles kompetencer.
Hun er behjælpelig med at lave tekster, som ligges op på Facebook & LinkedIn. Og vigtigt, de sælger ind.
Hendes formuleringer er intelligente og velsmagende. Hun forstår hurtigt hvad jeg vil og lever op til det.

Min hjemmeside har været igennem en større proces for at nå et højere niveau. Så her har Pernille lagt SEO tekster ind og gjort beskrivelserne/formuleringerne let tilgængelige for læseren og jeg takker hende for det flotte resultat.

Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Pernille og hun får min største anbefaling som samarbejdspartner.”

CEO, Ztrong

Ohoyland

“TEKSTER OG MASTERCLASSES

Jeg har af flere omgange, både til mig selv og til mine kunder, fået hjælp af Pernille og hver eneste gang tænker jeg ”YES, hun har nailet den”.
Pernille er skarp og hurtig til at sætte sig ind i både brand og tone of voice, hvilke resulterer i, at jeg og mine kunder kan genkende os selv hele vejen igennem teksten.
Og udover en altid punktlig og top tjekket process samt levering, er Pernille et af de sødeste mennesker at arbejde med.

Mine absolut bedste anbefalinger herfra.

KatrineVenke.dk

Ohoyland

“KURSUS

Det med, at jeg som selvstændig skal have 100 kasketter på, det er sgu nogengange op ad bakke.

Og da jeg tog Pernilles forløb, var der en kæmpe byrde, der blev løftet fra mine skuldre i forhold til mine salgstekster.

Det, at have Pernille med på sidelinien, var guld værd!

På Pernilles forløb lærte jeg at skære ind til benet i min kommunikation med mine kunder, så mine budskaber taler lige ind i det jeg kan hjælpe med.

Meget af det jeg lærte bruger jeg stadigvæk i dag, selvom det er over et år siden jeg afsluttede forløbet. Og jeg tror det er fordi at Pernille er så god til at gøre de skrivetekniske redskaber helt konkrete og let forståelige.

Forløbet var PISSEFEDT og det har mine varmeste anbefalinger.”

Mind Your Space

Ohoyland

“KURSUS

Tak for et helt fantastisk godt forløb om at skrive erhvervstekster.
Jeg synes, at jeg var ok god til at skrive inden vi startede, men ingen tvivl om, at mine tekster er blevet bedre på grund af Pernilles velstrukturerede undervisning og supergode feedback - fx ved at skifte et ord ud og slette et par andre, så stod teksten lysende klart! Pernille er meget nærværende at tale med og hun er faglig omhyggelig.

Tak for dig, Pernille!

Til mulige kommende kunder: Hvis du går og bøvler med at få skrevet dine forskellige erhvervstekster, så kan jeg 100% anbefale Pernille Højland – hun og hendes viden vil løfte dine erhvervstekster til et højere niveau.”

Livsflow.dk

Ohoyland

“TEKSTER

Jeg brugte Pernille, da jeg skulle have skrevet en “tekst om mig” til min webshop. Jeg var gået i stå, og kunne slet ikke formulere en sigende tekst.

Pernille formåede efter en meget kort samtale, at forstå mit brand, min vision og ikke mindst min målgruppe. Hendes uddybende spørgsmål gjorde også, at jeg selv blev mere bevidst om min webshop og ikke mindst min målgruppe. Altid godt, at få det “indlysende” sagt højt, til en udefra.

Teksten var simpelthen “spot on”. Den gav genklang hos min målgruppe, og målet var, at gøre den humoristisk men på samme tid, skabe tryghed hos forbrugeren. Det formåede Pernille under en meget meget stram tidsplan.

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille når en tekst skal skrives hurtigt, professionelt og med et skarpt øje for målgruppen.”

Krea & DIY

Ohoyland

“KURSUS

Pernille kan noget helt særligt.

Jeg har nu igennem de sidste uger arbejdet tæt sammen med Pernille via hendes forløb Erhvervstekst A-Holdet.

Det har på alle måder været et lærerigt, udbytterigt og inspirerende forløb at være en del af.

Pernilles passioneret tilgang til dette forløb har været langt ud over det sædvanlige og mine forventninger.

Hun har været støttende og formået at skabe et tillidsfuldt rum, hvor jeg nærmest fra dag 1 har turde vise hvem jeg var, hvad jeg gerne ville stå for og ikke mindst motiveret mig til at turde stå frem med mine egne tekster.

Pernille formidler det der kan syntes svært og uoverskueligt på en måde, så en som jeg helt uden kendskab til denne verden forstår det, hvilket ikke siger så lidt om Pernilles evner.

Ingen spørgsmål har været for dumme, selvom min viden inden forløbet nærmest ikke var eksisterende, så er jeg altid blevet mødt med et smil på læben, en rummelighed og et svar jeg kunne både bruge og forstå.

Jeg er undervejs i forløbet blevet meget klogere på min målgruppe, seo, algoritmer, Instagram, Facebook, mine egne kompetencer, mine egne styrker og svagheder og ikke mindst hvordan jeg skal råde over min tid, så jeg får det største udbytte ud af den tid jeg bruger på dette arbejde.

Pernille får mine bedste anbefalinger og jeg vil ønske for alle, at de har en Pernille i deres liv.”

CoachMyLife

Ohoyland

“KURSUS

Ja så gik de uger. Tiden løber bare rigtig stærkt når man er i godt selskab.

De ugerne har lært mig rigtig meget om det at skrive og at få sat ord på nogle at de svære ting og udfordringer jeg har haft i forhold til tekster til min virksomhed.

Det var været en god proces for mig at få sat ord på og særligt opgave 1 og 2 har været helt vilde.

Det at blive tvunget til at sætte ord på hvad jeg er god til, har gjort at jeg er kommet til at tro mere på det jeg skriver, og ikke være bange for at jeg skriver noget jeg ikke må/kan.

Opgaverne omkring aben og uglen har også været super vigtige. Det at få et redskab til bare at få sat lidt ord på et stykke papir, er bare så godt også når man føler sig ideforladt.

Som solo selvstændig og for mit vedkommende også med rugbrødsarbejdet ved siden af, har processen med at skrive gode men få opslag været et virkelig plus.

Jeg har nu ro på i forhold til at lave opslag – få men gode opslag giver mere.
Du har fået mig til at rykke nogle grænser sprogligt og indholdsmæssigt i min opslag. Jeg arbejder på at få lavet flere videoer/liv opslag.

Jeg har fået værktøjer til at håndtere, når jeg ikke ved hvad jeg skal skrive om. Arbejde med aben, skrive små stikord i en notesbog og til at tænke ud af boksen. Til at være anderledes i min opslag.

Jeg har følt mig i trygge hænder og på intet tidspunkt overladt til mig selv.
De en til en samtaler har været super gode og har givet en masse energi og tryghed i at jeg er på rette vej.

Der er stadig et stykke vej til at det ligger på rygraden. Jeg er i proces og super glad for at du har været lydhør overfor de udfordringer jeg har som selvstændig og særligt overfor evt. deltagelse i kommende gruppen. Jeg vil glæde mig til at være med i gruppen fremover.

Jeg har været i gang som selvstændig i næste 5 år og ville ønske jeg på et tidligere tidspunkt har lært dig og dit kursus at kende. Jeg har brugt mange timer på at være frustreret over ikke at skrive noget.

Jeg har fået tudet ørerne fulde om jeg skal være synlig hele tiden på de sociale medier og det har ofte resulteret i mange halv dårlige opslag. Men sådan er det ikke nu efter dit kursus.”

JetteS.dk

Ohoyland

“TEKSTER

Pernille har hjulpet mig med tekster, som skulle sendes til potentielle kunder. Pernille var hurtig, sød og meget behjælpelig.

Hun var god til at komme med råd og ikke mindst sætte sig i mit sted for at kunne udforme teksten så den var skræddersyet til mit behov og min kundegruppe.

Jeg kan varmt anbefale Pernille hvis man har brug for et frisk pust til sine tekster. Jeg vender i hvert fald retur.”

Adm|Nord

Ohoyland

“TEKSTER

Pernille har hjulpet mig med tekster til min hjemmeside. Jeg ville gerne ramme en helt bestemt balance i sproget, og Pernille tunede sig lynhurtigt ind på det og leverede helt perfekte formuleringer til mig.


Hun har en virkelig skarp pen og er virkelig god til at identificere behovet hos kunden. Og så er hun virkelig servicemindet og behagelig at arbejde med.

Kun en masse thumbs up herfra - og klare anbefalinger!”

VitalHR

Ohoyland

“TEKSTER

Pernille hjalp mig med at personliggøre mine tekster på webshoppen.
De er blevet meget bedre, skrevet på mere let læselig og varm måde hvis man kan sige det om tekst .

Min seo er steget fra 64 til 77% så tekst har meget at sige
Virkelig glad for professionel hjælp - var forbavset over hun ville læse/lære om mine produkter for at omformulere så alt blev korrekt.

Nem at arbejde sammen med samt i det gode prisleje.

Mine varmeste anbefalinger herfra.”

Pilos Univers